Лише у серпні на продукцію Litokol -7%!

01

Серпня
2019

01 Серпня 2019
Litokol - італійський виробник керамічної плитки і товарів для будівництва. Litokol почав свою роботу з виробництва клею для укладання керамічної плитки в 1968 році. Після десятиліть продаж продукції Litokol в національному і міжнародному масштабі зміцнився завдяки цілому ряду продуктів і послуг, які удосконалювалися поступово з ростом структури компанії.

Litokol володіє відмінно оснащеною лабораторією, завдяки якій здійснюється скрупульозний контроль якості, проводяться інтенсивні дослідження і розробки. Лабораторія укомплектована всім необхідним для виконання випробувань будь-якого роду.

Як в Італії, так і за кордоном, виробництво розділене по лініях продукції і постійно оновлюється сучасними та інноваційними системними рішеннями. На двох заводах в Рубьере, в даний час працюють виробничі лінії для клеїв і готових сумішей на основі цементу, лінія для дисперсійних і реактивних клеїв, лінії по виробництву і упаковці латексів, добавок і праймерів. Крім того, є дві виробничі лінії високої автоматизації для всієї гами Starlike: обладнання нового типу, яке вимагає мінімального втручання оператора.