Гарна новина - тепер мийки Galati з безкоштовною доставкою

22

Жовтня
2018

22 Жовтня 2018

Виробник кухонних мийок Galaţi - румунська компанія, яка відома далеко за межами Румунії. Компанія успішно розвивається в своєму секторі, використовуючи інноваційні матеріали при виробництві своєї продукції. Galaţi розширила виробництво, відкривши завод з виробництва штучного граніту на території Туреччини.

Для клієнтів є приємна несподіванка, компанія надає безкоштовну доставку на свою продукцію. З таких приємних дрібниць складається загальне позитивне враження про роботу з нами. Для нас це важливо, щоб Ви як покупець залишилися задоволені і поділилися своїм приємним враженням з друзями а також залишили відгук.

Мийки з нержавіючої сталі містять 18% хрому і 10% нікелю. Сталь з таким вмістом хрому і нікелю називають "медичної". Застосовується в багатьох сферах, коли потрібно, щоб покриття не мало пор і перешкоджало природному скупченню бактерій.

Якісна сталь товщиною 0,6-0,8 мм допомагає забезпечити стабільність і запобігти можливим деформаціям мийки при використанні, а полірована мотова поверхня значно полегшує миття і догляд мийки.