Чому варто вибрати великоформатну плитку Kutahya для будинку або квартири?

17

Листопада
2017

17 Листопада 2017

Великоформатна плитка - це популярне рішення для дому або комерційного приміщення. Найчастіше їх використовують в якості підлогового покриття, створюючи тим самим цілісну фактуру поверхні і малюнок. Компанія Kutahya є турецьким виробником керамограніта і керамічної плитки різного формату. Саме на цей бренд багато звертають увагу при виборі великоформатного покриття в силу статусу, якості і лояльного цінового сегмента.
Якісна керамічна плитка - довговічний виріб, надійний і міцний. Вона не тільки захищає стіни від негативного впливу навколишнього середовища - вологи, жиру, інших забруднень, температурного впливу, а й впливає на інтер'єр, прикрашаючи його. Компанія Kutahya поєднує старі традиції з інноваційними відкриттями, активно застосовує в процесі виробництва інноваційне обладнання та постійно вдосконалюється.

Компанія KutahyaSeramik

Підприємство KutahyaSeramik було зареєстровано в Туреччині в 1989 році. З того моменту виробник заявив про себе, як про високотехнологічну компанію з розробки та виробництва керамічної плитки і керамограніта. Колекції поширені не тільки в рідній країні, а й далеко за її межами. Вся справа в італійських традиціях щодо якості та дизайну. Використання хорошої сировини, ретельний контроль процесів виробництва - не допускають помилок: кожна плитка - міцна і довговічна.

Унікальні дизайнерські рішення

Особливу увагу приділено дизайну. Для всіх колекцій, незалежно від їх стильового напрямку, характерні схожі характеристики - лаконічність, строгість стилю. Забарвлення остаточно суворе, в основному переважають світлі тони. Різні серії мають певне призначення - ванні кімнати, офісні приміщення, ресторани та інші культурні заклади, де необхідний високий рівень гігієни і чистоти. Великоформатна плитка цього бренду включає в себе кілька серій з різним дизайном, імітуючи граніт, природний камінь, пісок, хвилі. Багато хто використовує вироби такого формату і для фасадної обробки сучасних будинків, для облаштування басейнів. Виробник вказує номінальну гарантію в 10 років і більше, однак фактичний термін служби керамічного матеріалу не обмежений в силу його міцності і технологічності його виробництва.