9/Grohe Aquatunes. Акустична система у Вашому улюбленому ранішньому душі (шаблон)

18

Квітня
2017

18 Квітня 2017

Укомплектувати ванну кімнату душовою системою - правильне рішення для вбудовування її в приміщення ванної з душем. Німецький виробник Grohe продовжує приємно радувати споживачів і лідирувати на світовому ринку сантехніки. В цьому році компанія Grohe представила новинку в категорії душових систем - Grohe Rainshower SmartControl.

Технологія SmartControl забезпечує управління і контроль за виробами сантехніки грамотно. Вона дозволяє за допомогою клавіш управляти включенням / виключенням, економією водного потоку. Широке коло споживачів надають перевагу виробам даного виробника, тому що вже переконалися на власному досвіді про якість і ергономіки. Такий усвідомлений підхід до вибору сантехніки дає можливість максимально наблизитися до комфорту і зручності в такому приміщенні будинку, як ванна:

  • За 350 кольорів
  • Взаємодія на новий рівень
  • унікальна особливість
  • Жаровні танцюючого полум'я
  • Використовуються як валюта, яку можна обміняти

Розумний спосіб насолоди водою

МАКСИМУМ Задоволення і 100% контроль - таким має бути прийняття душу в ідеальному варіанті. Кожному з нас хочеться мати можливість насолоджуватися улюбленим режимом струменя - бадьорить, розслаблюючим, тонізуючим або заспокійливим - а також з легкістю перемикатися між ними.

Нам хочеться приймати душ під струменем води комфортної саме для нас температури - будь то палючої, льодової або просто приємно теплою. І ще, зрозуміло, хочеться витрачати при цьому тільки необхідну кількість води.

Технологія SmartControl забезпечує управління і контроль за виробами сантехніки грамотно

Нова душова система GROHE Rainshower® SmartControl 360 дозволить Вам щодня насолоджуватися розкішними душовими процедурами, налаштованими спеціально під вас. Вона оснащена новими прогресивними регуляторами, які забезпечують інтуїтивно зрозуміле перемикання між режимами струменя, а також індивідуальну настройку напору і можливість збереження параметрів. Включення і вимикання води здійснюється натисканням на регулятор, регулювання тиску - його обертанням.

Температура

В основі механізму цієї душової системи лежить технологія GROHE TurboStat®. Завдяки неперевершеній чутливості термоелемента подача води заданої температури здійснюється вже через частку секунди, і така температура води підтримується на протязі всього купання.

Заголовок Таблицы Колонка друга Колонка третя
Головний Перша Перша
Інша друга стрічка в якій щось є Друга стрічка із чимось Друга
Третя строка Третя Третя
Четверта строка Четверта Четверта
Налаштовується спеціально під Вас

В основі механізму цієї душової системи лежить технологія GROHE TurboStat®. Завдяки неперевершеній чутливості термоелемента подача води заданої температури здійснюється вже через частку секунди, і така температура води підтримується на протязі всього купання.